Застреляха българка в Нюарк. Истински екшън, който приключва със смъртта на

...
Застреляха българка в Нюарк. Истински екшън, който приключва със смъртта на
Коментари Харесай

Застреляха българка в Нюарк

Застреляха българка в Нюарк. 

Истински екшън, който завършва със гибелта на 31-годишна българка, се разиграва на 21 септември в американския град Нюарк, щата Делауеър.

Като на филм екзекуторът нахлува с оръжие в двуетажната къща, стреля по нея, ранява и приятеля й, който със сетни сили съумява да се обади на 911.

На сигнала се отзовават няколко екипа на спецслужбите - елементи от “Специални оръжия и тактичност ”, психолози, експерти в обезвреждането на експлозиви и от отдел “Управление на рецесии ”. Властите не разрешават на жителите в региона да излизат от домовете си, пренасочват и придвижването на колите.

Започват договаряния с нападателя. Молят го да хвърли револвера и да се съобщи с вдигнати ръце, но той отхвърля. Следва престрелка сред него и екипа. Приклещен от полицията, която е обкръжила дома, той насочва револвера към главата си и се самоубива. Драмата приключва с два натрупа. Единият от тях е на Петя. Медиците заключават, че тя е умряла на място. 34-годишният й другар на име Джо Хорас е откаран в болница с пострадвания. Претърпява две интервенции на крайници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР